January 06 2021
Kokosriekstu piena muss

Kokosa muss

Sastāvdaļas:
🔹Kokosriekstu piens – 200 gr.
🔹 Mīkstais biezpiens – 260 gr. (Es izmantoju 160 gr 0% + 100 gr. 5%)
🔹 tūlītēji briestošais želatīns – 5 gr.
🔹 Šokolāde – 5 gr.
🔹 Ūdens – 30 gr.
🔹 Saldinātājs.
🔹 Šokolāde – 40 gr.

🔶 Ēdiena gatavošana:
1️⃣ Kokosriekstu pienu iepriekš ielieciet ledusskapī – tas sadalīsies krējumā un ūdenī.

2️⃣ Ielej želatīnu ar ūdeni un atstāj uzbriest. Sakuļ kokosriekstu krējumu, pievieno mīkstu biezpienu un saldinātāju.

Pievienojiet šokolādes skaidiņas – tās varat iegūt, sarīvējot šokolādi.

Želatīnu mikroviļņu krāsnī izkausē ~ 20 sekundes. Pamazām pievienojiet maisījumam, nepārtraucot putošanu.

Ielejiet putas veidnēs un atdzesējiet līdz cietai masai.

3️⃣ Jūs varat pagatavot šokolādes slāni. Izkausē šokolādi mikroviļņu krāsnī un lej virsū. Ja vēlaties plānāku glazūru, pievienojiet pienu.

❣️ Uzturvērtība uz 100 gr.
164 / 8,5 / 12/5 – bez glazūras
190 / 8,5 / 14/6 – ar glazūru

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email