March 02 2020
Kišs ar vistas gaļu un sēnēm

Kišs ar vistas gaļu un sēnēm

Kišs ar vistas gaļu un sēnēm

🛒Sastāvdaļas (mīklai):

👉🏻milti 200g (es sajaucu rudzus, rīsu, auzu 1: 1: 1)
👉🏻1 ola
👉🏻sāls
👉🏻50 g sviesta (tas nav nepieciešams, bet es tikai gribēju, lai pīrāgām būtu labāka garša)

 

🛒Sastāvdaļas (pildījumam):
👉🏻krēmīga sastāva biezpiena krēms 140g
👉🏻skābs krējums 10–15% (~ 150 g)
👉🏻1 ola
👉🏻sīpols
👉🏻tomāts
👉🏻šampinjoni
👉🏻vistas fileja

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Pamatnei: visu sajauciet, mīklu sadaliet atbilstoši formai (mēs paņemam vidējo formu, lielai mīklai vajag lielāku). Noformējam glītu, plānu groziņu, ar dakšiņu caurduram visu formas dibenu. Ja nepieciešams, ņemam vairāk miltus.
  2. Apcep smalki sagrieztus sīpolus, pievieno smalki sagrieztus šampinjonus, tad pievieno smalki sagrieztu vistas gaļu un apcep garšvielās (līdz garoziņai neapcejam).
  3. Sajauciet biezpiena sieru, skābo krējumu, 1 olu, sakuliet bez gabaliņiem.
  4. Mēs ieliekam pildījumu mīklas groziņā, ideālā gadījumā tam vajadzētu pilnībā piegult malām, virsū ielej biezpiena pildījumu, rotā virsū ar sasmalcinātiem tomātiem.
  5. Cepiet uzkarsētā cepeškrāsnī 180 g temperatūrā apmēram 45 minūtes, pārbaudiet, vai ir gatavs, 10 minūtes pirms pīrāgs ir izcepies līdz galam varat sarīvēt pa virsu sieru.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @katerina_kg

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email