March 05 2020
Kišs ar vistas gaļu un sēnēm

Kišs ar vistas gaļu un sēnēm

Kišs ar vistas gaļu un sēnēm

🛒Sastāvdaļas (groziņam):

👉🏻milti 200g (es sajaucu rudzu, rīsu, auzu 1: 1: 1 vai uzreiz ņemu kviešu)
👉🏻1 ola
👉🏻sāls
👉🏻50 g sviesta (tas nav nepieciešams, bet es gribēju smalkmaizītes mīklas efektu)

 

🛒Sastāvdaļas (pildījumam):
👉🏻biezpiena krēma siers 140g
👉🏻skābs krējums 10–15% (~ 150 g)
👉🏻1 ola
👉🏻sīpols
👉🏻tomāti
👉🏻šampinjoni
👉🏻vistas fileja

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Groziņam: visu sajauciet, mīklu sadaliet atbilstoši formai (mēs paņemam vidējo formu, lielam mīklas daudzumam vajadzēs lielāku).
  2. Mēs noformējam glītu, plānu mīklas groziņu, ar dakšiņu caurdurt visu formas dibenu.
  3. Ja nepieciešams, ņem vairāk miltu.
  4. Apcep smalki sagrieztus sīpolus, pievieno smalki sagrieztus šampinjonus, tad pievieno smalki sagrieztu vistu un apcep garšvielās (neapcep līdz brūnai garoziņai).
  5. Sajauciet biezpiena sieru, skābo krējumu, 1 olu, sakulie tā, lai ir bez gabaliņiem.
  6. Ielieciet pildījumu groziņā, ideālā gadījumā tam vajadzētu pilnībā piegult malām, virsū pārlejiet biezpiena pildījumu, izrotājiet ar tomātu.
  7. Cepiet uzkarsētā cepeškrāsnī 180 g temperatūrā apmēram 45 minūtes, pārbaudiet, vai ir gatavs, 10 minūtes pirms gatavības varat sarīvēt arī augšpusē sieru.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @katerina_kg

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email