March 02 2020
Ķirbju zupa-biezenis

Ķirbju zupa-biezenis

Ķirbju zupa-biezenis

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Ķirbis – 350g
👉🏻Tomāti – 150g
👉🏻Šalotes sīpols – 100g
👉🏻Ķiploki – 3 daiviņas
👉🏻Kokosriekstu piens vai saldais krējums 10% – 1/2 ēd.k.
👉🏻Verdošs ūdens – 1 glāze
👉🏻Olīveļļa – 10g
👉🏻Timiāna vai rozmarīna garšviela – pēc izvēles

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Nomizojiet un sasmalciniet visus dārzeņus mazos kubiņos.
  2. Olīveļļā pannā apcep sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst mīksti, tad pievieno tomātus un labi apcep vēl 3 minūtes.
  3. Tālāk pievienojiet ķirbju kubiņus, apcepiet tos 5 minūtes, sāli un pievienojiet pārējās garšvielas.
  4. Ielejiet verdošu ūdeni un kokosriekstu pienu tā, lai šķidrums pārklātu dārzeņus.
  5. Zupu vāra uz vidējas uguns, pārklājot ar vāku, līdz ķirbis ir mīksts.
  6. Sakuļ zupu ar blenderi līdz gludai, viendabīgai biezeņa konsistencei.
    ⠀✅ Kopā uz 100 g: 49cal 1/3/4

📔📸Instagram receptes un foto autors: @katya_grif

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email