October 13 2021

Ķirbju siera kūka

autors @ nemyo.food


Sastāvdaļas
Pamatam:
• 200 g cepumu (bez cukura)
• 60 g augļu biezeņa (ābolu biezenis bez cukura)

Ķirbju krēma pildījumam:
• 200 g ķirbja
• 250 g mīksta biezpiena (izmantojiet 1% tauku)
• 125 g krējuma siera
• 20 g kukurūzas cietes
• 2 olas
• saldinātājs (50 g eritritola)

Sagatavošana:
Iepriekš sagatavojiet ķirbju biezeni. Lai to izdarītu, mizojiet ķirbi un sēklas, sagrieziet kubiņos, ielieciet mikroviļņu krāsnī uz 3 minūtēm, samaisiet un uzlieciet vēl 2-3 minūtes, pēc tam sasmalciniet ķirbi ar blenderi. Jūs varat arī vārīt ķirbi vai cept cepeškrāsnī.

Cepumus samaļ blenderī, pievieno augļu biezeni un samaisa līdz viendabīgai masai. Veidojiet siera kūkas pamatni, vienmērīgi sadaliet pa veidnes dibenu un sāniem tā, lai visu perimetru malu augstums būtu vienāds. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 ° C uz 10 minūtēm.

Ķirbju-krēma pildījumam visas sastāvdaļas sajauc atsevišķā traukā, lej pamatnē, nedaudz sakrata, lai masa būtu vienmērīgi sadalīta un iekšā nepaliktu gaiss.

Ievietojiet siera kūku 50 minūtes iepriekš uzkarsētā krāsnī līdz 180 ° C. Zemāk ievietojiet cepešpannu ar ūdeni. Gatavo siera kūku atstāj atdzist istabas temperatūrā, tad liec to ledusskapī uz 4-5 stundām.

Labu apetīti!

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email