May 16 2020
Ķirbja kekss

Ķirbja kekss

?Sastāvdaļas:

??Ķirbis 350 g
??Rīsu milti 280 g
??Olīveļļa 80 ml
??2 gab olas
??Cukurs 120 g vai medus
??Vaniļa pēc garšas vai vaniļas cukurs 1 tējk
??1 apelsīna miziņa
??Kanēļa 1 tējk
??Cepamais pulveris 20 g

 

?Ēdiena pagatavošana:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

1. Vāra vai cep ķirbi. Pēc vārīšanas sasmalcina līdz biezeņa konsistencei.
2. Izsijāt miltus ar cepamo pulveri.
3. Iemaisa kanēli, cukuru / medu, vaniļa, apelsīna miza un olas. Sakuliet līdz blīvai mīklas konsistencei.
4. Pievienojiet miltus, ķirbju biezeni un eļļu. Rūpīgi samaisiet.
5. Ielieciet mīklu veidnē. Cep 25-35 minūtes 190 ° C temperatūrā.

☑️Uzturvērtība uz 100 g: 261/4/9/40
??Instagram receptes un foto autors:@julromanj

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email