May 16 2020
Ķirbja kekss

Ķirbja kekss

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Ķirbis 350 g
👉🏻Rīsu milti 280 g
👉🏻Olīveļļa 80 ml
👉🏻2 gab olas
👉🏻Cukurs 120 g vai medus
👉🏻Vaniļa pēc garšas vai vaniļas cukurs 1 tējk
👉🏻1 apelsīna miziņa
👉🏻Kanēļa 1 tējk
👉🏻Cepamais pulveris 20 g

 

🍴Ēdiena pagatavošana:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

1. Vāra vai cep ķirbi. Pēc vārīšanas sasmalcina līdz biezeņa konsistencei.
2. Izsijāt miltus ar cepamo pulveri.
3. Iemaisa kanēli, cukuru / medu, vaniļa, apelsīna miza un olas. Sakuliet līdz blīvai mīklas konsistencei.
4. Pievienojiet miltus, ķirbju biezeni un eļļu. Rūpīgi samaisiet.
5. Ielieciet mīklu veidnē. Cep 25-35 minūtes 190 ° C temperatūrā.

☑️Uzturvērtība uz 100 g: 261/4/9/40
📔📸Instagram receptes un foto autors:@julromanj

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email