April 17 2020
Ķirbja deserts

Ķirbja deserts

Ķirbja deserts

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻ķirbis 200 grami
👉🏻70 ml piena (man ir auzu pārslu piens)
👉🏻1 tējkarote želatīna ar kaudzīti
👉🏻kanēlis
👉🏻malts ingvers
👉🏻saldinātājs pēc garšas, piemēram, medus

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Cep ķirbi folijā cepeškrāsnī 180 * temperatūrā līdz mīkstumam, man tam vajadzēja vairāk nekā stunda, bet jūs pārbaudiet pēc 30 minūtēm, varbūt tas būs jau gatavs.
2. Sagrieziet un samaliet mīksto ķirbi ar blenderi.
3. Pievienojiet želatīnu pie pienu, uzkarsējiet, līdz tas ir pilnībā izšķīdis, sakuliet kopā ar ķirbju biezeni blenderī, pievienojiet garšvielas un saldinātāju pēc garšas.
4. Pārnesiet masu uz veidni un lieciet aukstumā, līdz tā pilnībā sacietēs (man bija nepieciešama tam nakts).

 

❎Uzturvērtība: 97 kalorijas
📔📸Instagram receptes un foto autors:@_lisaalissa_

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email