January 11 2021

Kinder country graudu torte

🔷Pamats:
✅ rīsu milti 75 gr
✅ kakao 10 gr
✅ sviests 25 gr
✅ 1 ola (vidēja)
✅ saldinātājs
✅ vanilīns
✅ cepamais pulveris 1/2 tējk
✅ banāns 70 gr

🔸Pildījumam:
✅ biezpiena siers 260 gr
✅ mīkstais biezpiens 100 gr
✅ saldais krējums 10% 100 ml
✅ piena pulveris 50g
✅ želatīns 10 gr
✅ gaisīgie rīsi 25 gr
✅ saldinātājs

🔸 Augšējais slānis:
✅ gaisīgie rīsi 35 g
✅ baltā šokolāde bez cukurs 90 gr
✅ saldais krējums 40 ml
✅ kokosriekstu eļļa 5 gr (var izmantot saulespuķu)

🔷Kā gatavot ⁉️
Pirmkārt, mēs sagatavojam pamatu.
Sajauc visas sausās sastāvdaļas un istabas temperatūrā pievieno eļļu. Visu ar dakšiņu sasmalcina drupās. Pievienojiet olu un mīciet mīkstu mīklu.
Izkārtojiet mīklu jebkādā formā un lieciet krāsni, kas uzkarsēta līdz 180g 10-12 minūtes.

🔸Pildījuma sagatavošana.
Iemērciet želatīnu saldajā krējumā, kad tas uzbriest, lieciet uz uguns, nepārtraukti maisot sildiet (nevāriet‼ ️)
Dziļā bļodā sajauciet biezpienu, biezpiena krēmu, piena pulveri, saldinātāju un ielejiet uzkarsēto krējumu, visu sablederējiet ar iegremdējamo blenderi līdz viendabīgai masai.
Pievienojiet uzpūstos rīsus un samaisiet ar karoti.

Gatavo pamatni sasmalcina drupatās blenderī. Sasmalcinām banānu un samaisam kopā ar drupaču mīklu

Izkārtojām traukā drupāču mīklu.
Ielejiet pildījumu un ievietojiet visu saldētavā 30 minūtes.

Šokolādē pielejam saldi krējumu un kokosriekstu eļļu, izkausējam ūdens vannā vai mikroviļņu krāsnī.

Izņemiet kūku no saldētavas, pievienojiet atlikušos uzpūstos rīsus un uz augšas izlejiet izkausētu šokolādi.

Liekam ledusskapī uz 4-5 stundām, līdz tas pilnībā sastings.

KBZHU uz 100 gr: 297 / 9,6 / 19,6 / 20,4
Gatavās kūkas svars ir 850 gr.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Autors: @ ksana.california

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email