March 04 2020
Ķīnas kapostu un vistas filejas salāti

Ķīnas kapostu un vistas filejas salāti

Ķīnas kapostu un vistas filejas salāti

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Cepta vistas krūtiņas fileja – 200 g
👉🏻Ķīnas kāposti – 150 g
👉🏻Gurķis – 1 gab (200 g)
👉🏻Olas – 3 gab.
👉🏻Lociņi – 4-5 zariņi
👉🏻Dilles
👉🏻Sāls, pipari – pēc garšas
👉🏻Skābais krējums 15% – 50 gr

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Sagrieziet vistas fileju, apberiet ar iecienītākajām garšvielām un cepiet.
  2. Sasmalciniet Ķīnas kāpostu.
  3. Smalki sasmalciniet lociņus.
  4. Gurķi sagriež salmiņos.
  5. Pēc tam, kad mūsu vistas fileja ir gatava, ļaujiet tai atdzist.
  6. Vāram olas un smalki sakapājam vai sarīvējam, kad esam tās novārījuši un atdzesējuši.
  7. Visu saliekam salātu traukā, samaisām, pievienojam sāli un piparus.
  8. Pārlejam ar krējumu.

❎Kbzhu – 77/9/3/2 uz 100 g

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@pp_mari_food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email