March 02 2020
Kesadilljas ar tītara filejas pildījumu

Kesadilljas ar tītara filejas pildījumu

Kesadilljas ar tītara filejas pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Tītara gaļa 200g
👉🏻Siers 200g
👉🏻Lavašs 2 loksnes vai tortiljas 6gab
👉🏻Sīpols 1gab
👉🏻Šampinjoni 100g

Mērce:
👉🏻Jogurts 100g
👉🏻Laims 1 / 2gab
👉🏻Svaigas piparmētras 2 zariņi
👉🏻Kajennas piparu šķipsniņa

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
  2. Sēnes nomizo un smalki sakapā.
  3. Sagrieziet sīpolu pusgredzenis.
  4. Gaļu sagrieziet mazos kubiņos.
  5. Uzkarsētā pannā uz lielas uguns ātri apcep gaļu (cepu sviestā ghee). Tad pievienojiet klāt sīpolu. Tad sēnes. Sāls – tikai nedaudz, maltie melnie pipari.
  6. Izmantojot šķīvi, no lavaša maizes izgrieziet apļus (vai iegādājieties gatavas formas).
  7. Ielieciet uz pusies no lavaša maizes siera kārtiņu, gaļas pildījumu un atkal siera kārtiņu. Pārklājiet ar otru lavaša maizes pusi.
  8. Siers izkusīs un abas puses saliksies kopā. Lieliski to var arī izdarīt uz grila.
  9. Apbrūninam uz sausas pannas zem vāka no abām pusēm.
  10. Sagrieziet gatavo kesdillju trīs daļās (trīsstūros).
  11. Smalki sasmalciniet piparmētru mērcei, sajauciet ar jogurtu.
  12. No laimas norīvējiet neduadz miziņu, pievienojiet mizu un laima sulu mērcei.
  13. Pievienojiet šķipsniņu kajēnas piparu.
  14. Iemērciet kesadillju mērcē un baudiet.

 

✅KBZhU (uz 100 g): 146-11-8-8

📔📸Instagram receptes un foto autors: @tonya.pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email