July 28 2022

Kesadiljas ar vistu

🔷 Sastāvdaļas:
▫️Vistas krūtiņa (vai malta vistas gaļa) ​​500 gr.
▫️Tortiljas – 3 gab.
▫️Sīpols – 1 gab.
▫️Tomātu pasta – 60 gr.
▫️ Zaļumi – pēc izvēles
▫️Sāls, pipari
▫️ Siers – 200 gr.

🔷 Ēdienu gatavošana:
▫️ Vistas krūtiņu ar blenderi samaļ līdz maltajai gaļai.
▫️ Iesmērē pannu ar pilienu eļļas un apcep malto gaļu līdz gatavībai. Sāls, pipari.
▫️ Pievieno sīpolu, apcep vēl pāris minūtes.
▫️Pēc tam pievieno tomātu pastu, samaisa un sautē uz lēnas uguns 2-3 minūtes.
▫️Tortiljas viegli uzsilda uz grila, liek pildījumu, sieru un pārklāj ar otro daļu. Cep no abām pusēm līdz kraukšķīgai garoziņai.
Gatavās kesadiljas sagriež 2 daļās.

Labu apetīti 😋

Autors: @nklvv

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email