January 07 2021
kartupeļu trubiņas ar maltās gaļas pildījumu

Kartupeļu trubiņas ar maltās gaļas pildījumu

Sanāca ap ~ 1220. gr.
Uzturvērtība uz 100 gr: 185/11/11 / 12.1.

Sastāvdaļas:
– 450g mizoti kartupeļi
– 450g maltas tītara gaļas
– 75g sīpolu
– 3g saulespuķu eļļas
– 2 olas
– 70g miltu
– 60g siera
– sāls, pipari, garšvielas (man ir kūpināta paprika).

🔷 Ēdiena gatavošana:
Pagatavosim kartupeļu mīklu. Nomizo kartupeļus un sarīvē, pievienojiet tiem miltus, olas, sāli, piparus, 40g rīvēta siera un 40g rīvētu sīpolu. No tā cepam pannā pankūkas. Man sanāca 4 gabai.

Malto gaļu sajauciet ar sāli, pipariem un atlikušo sīpolu (smalki sagrieziet vai sarīvējiet), pievienojiet garšvielas.

Gatavās pankūkās izklājiet malto gaļu, satiniet trubiņā, ​​ielieciet veidnē, apsmērējiet ar krējumu, apkaisa ar atlikušo sieru.

Mēs cepam 20 minūtes zem folijas 180 ° temperatūrā iepriekš uzkarsētā krāsnī. Tad noņem foliju un cep vēl 5-10 minūtes, lai siers izkūst un garoziņa ir brūna.

Labu apetīti!

Autors: @olesiapostupkina

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email