February 28 2020
Karaliskās kūkas recepte

Karaliskās kūkas recepte

Karaliskās kūkas recepte

?Sastāvdaļas (biskvītam):
??200 g kviešu miltu (vai kviešu pilngraudu vai 100 g rīsu / kukurūzas un 100 g kviešu pilngraudu)
??3 gab olas dzeltenumu
??70 g kokosriekstu sviesta vai sviesta (auksta,stingras masas)
??saldinātājs pēc garšas (man ir 40 g cukura)

?Sastāvdaļas (pildījumam):
??400 g biezpiena (man ir 5%)
??3 gab olbaltumu
??Saldinātājs pēc garšas (man ir 70 g cukura)
??4 gab (200–250 g.) Lielu aprikožu (persiku vai 1 liels banāns)
??Vaniļas aromāts / ekstrakts pēc vēlēšanās

 

?Ēdiena pagatavošana:

  1. Biskvīta gatavošana: Blenderī lieciet miltus un aukstu sviestu, sasmalciniet drupatās (var smalcināt arī ar nazi), pievienojiet saldinātāju un olu dzeltenumus, atkal samaisiet.
  2. Pildījums: Biezpienu samaisiet ar sasmalcinātām ar aprikozēm, olubaltumiem, vaniļas ekstraktu un saldinātāju līdz gludaai konsistencei,
  3. Kopā salikšana: Ielieciet veidnē 3/4 no drupatām, viegli saspiediet kopā, ielejiet visu pildījumu, apkaisiet ar palikušajām drupatām, augšpusi vairs nespaidiet.
  4. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 grādiem 40-50 minūtes.
  5. Ja jums ir lielāka forma un sastāvdaļu skaits, cepšanas laiks būs īsāks.

??Instagram receptes un foto autors: @troublebaba

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email