February 28 2020
Karaliskās kūkas recepte

Karaliskās kūkas recepte

Karaliskās kūkas recepte

🛒Sastāvdaļas (biskvītam):
👉🏻200 g kviešu miltu (vai kviešu pilngraudu vai 100 g rīsu / kukurūzas un 100 g kviešu pilngraudu)
👉🏻3 gab olas dzeltenumu
👉🏻70 g kokosriekstu sviesta vai sviesta (auksta,stingras masas)
👉🏻saldinātājs pēc garšas (man ir 40 g cukura)

🛒Sastāvdaļas (pildījumam):
👉🏻400 g biezpiena (man ir 5%)
👉🏻3 gab olbaltumu
👉🏻Saldinātājs pēc garšas (man ir 70 g cukura)
👉🏻4 gab (200–250 g.) Lielu aprikožu (persiku vai 1 liels banāns)
👉🏻Vaniļas aromāts / ekstrakts pēc vēlēšanās

 

🍰Ēdiena pagatavošana:

  1. Biskvīta gatavošana: Blenderī lieciet miltus un aukstu sviestu, sasmalciniet drupatās (var smalcināt arī ar nazi), pievienojiet saldinātāju un olu dzeltenumus, atkal samaisiet.
  2. Pildījums: Biezpienu samaisiet ar sasmalcinātām ar aprikozēm, olubaltumiem, vaniļas ekstraktu un saldinātāju līdz gludaai konsistencei,
  3. Kopā salikšana: Ielieciet veidnē 3/4 no drupatām, viegli saspiediet kopā, ielejiet visu pildījumu, apkaisiet ar palikušajām drupatām, augšpusi vairs nespaidiet.
  4. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī līdz 180 grādiem 40-50 minūtes.
  5. Ja jums ir lielāka forma un sastāvdaļu skaits, cepšanas laiks būs īsāks.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @troublebaba

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email