April 20 2020

Kāpostu pīrāgs ar pārlējumu

Kāpostu pīrāgs ar pārlējumu

🛒Sastāvdaļas:

Mīkla:
👉🏻3gab. Olas
👉🏻Mīkstais biezpiens 100g
👉🏻Kefīrs (vai dabīgais jogurts) ~ 70ml
👉🏻Auzu pārslu milti 60 g (vai 30 g ilgstošas ​​vārīšanas auzu pārslas un auzu klijas)
👉🏻Cepamais pulveris 5g
👉🏻Sāls, garšvielas pēc garšas

Pildījums:
👉🏻Kāposti 200-250g
👉🏻cepta zivju fileja 100g (vai vārīta ola)
👉🏻Sviests apmēram 10 g (jūs varat iztikt bez tā, bet garšīgāks ar to)
👉🏻Sāls, garšvielas pēc garšas

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Pildījuma gatavošana. Sasmalciniet kāpostus un sautējiet pannā (pievienojiet nedaudz ūdens) līdz mīkstaumam.
Pievienojiet sviestu un ceptu zivju fileju (vai vārītu olu), sāli, garšvielas.
2. Mīklai paredzētās sastāvdaļas labi samaisa.
Ielejiet daļu mīklas veidnē (ērti silikona diametrā apmēram 18-19 cm).
Cep ~ 10-15 minūtes 180C.
3. Izlieciet pildījumu uz pamatnes. Pārlej ar atlikušo mīklu un cep vēl ~ 15-20 minūtes. Laiks ir atkarīgs no jūsu krāsns.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @yashyulya

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email