September 21 2021

Kafijas garšas siera kūka ar sāļās karameles pildījumu

Siera kūkas pamatam:
🥜 Olas dzeltenums -1
🥜Zemesrieksti vai zemesriekstu sviests – 40g
🥜 Rīsu c / z milti – 40 g
🥜 Kakao pulveris – 6 g
🥜 Cepamais pulveris – 2 g
🥜Ābolu mērce/biezenis – 30 g (var aizstāt ar banānu)
🥜 Saldinātājs

Ēdienu gatavošana:
Sasmalciniet zemesriekstus ar blenderi līdz pastai vai paņemiet gatavu, sajauciet ar olas dzeltenumu un pievienojiet pārējās sastāvdaļas. Jums vajadzētu iegūt mitru drupatu masu. Mēs saberžam pamatni kopā  veidnē (man ir silikons 17 cm.)

Siera kūkas pildījuma,:
🥜Ricotta siers – 250 g
🥜Biezpiens briketē 0% – 350 g
🥜Kukurūzas ciete – 25 g
🥜 Olu baltums – 2 gab
🥜 šķīstošā kafija – 5 g
🥜Verdošs ūdens – 50 ml
🥜 Saldinātājs

Ēdiena gatavošana:
Kafiju izšķīdina 50 g verdoša ūdenō. Pārējās sastāvdaļas sajauc ar rokas blenderi līdz gludai masau. Pievienojiet kafiju un rūpīgi samaisiet. Ielieciet biezpiena slāni virs pamatnes. Cep 60 minūtes 160 ° temperatūrā.

Sālītajai karamelei nepieciešams:
🥜 dateles – 150 g (mizoti)
🥜Zemesrieksti- 40 g
🥜Ūdens – 100 ml
🥜 Želatīns – 5 g
🥜 šķipsniņu sāls

Ēdienu gatavošana:
Apcepiet zemesriekstus pannā, iemērciet dateles verdošā ūdenī 20 minūtes (ņemiet tumši brūnas dateles, kas ir labi notīrītas, gaišas un karaliskas nederēs). Pēc tam izņemiet sēklas, mizojiet un sasmalciniet blenderī ar 50 ml ūdens. Želatīnu iemērc 50 ml karsta ūdens, maisa, līdz tas izšķīst. Sajauciet ar datelēm, pievienojiet sāli un zemesriekstus. Ļaujiet siera kūkai pilnībā atdzist, tad tā kļūs blīva un lieliski atdalīsies no veidnes, izņemiet un izklājiet mūsu karameļu mērces kārtu pa virsu. Ļaujiet nakti sacietēt vai noņemt, un no rīta nedaudz sasildiet.

Autors: @ ninosita_911

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email