May 01 2020
Kabaču torte ar spinātiem un zaļumiem

Kabaču torte ar spinātiem un zaļumiem

?Sastāvdaļas:

Pamatnes kārtām:
??4 gab kabača
??4 gab olas
??350 gr p / g milti
??sāls, garšvielas
??10 gr. olīveļļa

Pildījumam:
??180 gr. mīksts biezpiens
??2 ēd.k. skābs krējums
??spināti
??zaļumi
??sāls

 

?Ēdiena pagatavošana:
1. Rīvē kabaci uz rupjās rīves, izspiediet sulu.
2. Sajauciet ar olām, miltiem, eļļu, sāli un garšvielām.
3. Ielejiet silikona veidnē un cepiet 200C temperatūrā 25-30 minūtes katru biskvīta kārtu. (uz formas 18 cm. 4-5 ēdamkarotes uz kārtu).
4. Apcep spinātus, ļauj atdzist.
5. Sajauc visas sastāvdaļas blenderī, sagriež zaļumus un iesmērē biskvītus.
6. Uz pāris stundām liec ledusskapī.

??Instagram receptes un foto autors: @bybochka_tv

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email