February 21 2020
Kabaču siera sacepums ar maigu mērcīti

Kabaču siera sacepums ar maigu mērcīti

Kabaču siera sacepums ar maigu mērcīti

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻burkāni 1 gab.
👉🏻1 gab gurķis
👉🏻milti (man ir rīsu) 120 grami
👉🏻4 olas
👉🏻kabacis 1 gab.
👉🏻sīpols (pēc izvēles)
👉🏻siers 100 grami
👉🏻Grieķu jogurts 140 grami (vai skābs krējums)
👉🏻Ķiploka daiviņa un neliels saišķītis diļļu

🥖Ēdiena pagatavošana:

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ° C.
  2. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Burkānus nomizo. Sarīvē burkānus un kabaci uz rupjās rīves.
  4. Sīpolu nomizo un sagriež plānos pusgredzenos.
  5. Mīklai bļodā sakuliet olas, pievienojiet 2-3 ēdamkarotes saulespuķu (olīvu) eļļas, izsijājiet miltus un kārtīgi samaisiet.
  6. Bļodā mīklai pievienojiet klāt burkānus, kabaci, sīpolus, sāli, pusi siera un sajauciet.
  7. Iesmērējiet cepšanas formu ar saulespuķu eļļu, pārlejiet tajā mīklu un ielieciet to uzkarsētā cepeškrāsnī uz 35 minūtēm.
  8. Tad izņem formu, apkaisa sacepumu ar atlikušo sieru un liek cepties vēl 5 minūtes.
  9. Gurķi sarīvē uz rupjās rīves. Sasmalciniet ķiplokus, smalki sasmalciniet. Atdaliet dilles no kātiem un smalki sasmalciniet.
  10. Mērcei bļodā pievienojiet jogurtu, gurķi, ķiplokus, dilles, sāli pēc garšas un samaisiet.
  11. Kārtojiet pīragu uz šķīvja un pasniedziet ar mērci.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @savchenko_aas

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email