April 25 2020
ātri pagatavot, dabisks, dieta, edam, ēdam mājāss, ediens, ēst, feta, fetas siers, fitness, fotoreceptes, gardi, garsigi, gatojam kopā, home made, ideja, idejas, instarecceptes, isntareceptes, kalorijas, kaloriju skaitīšana, mājas gatavots, maltīte, mazkalorijas, pareizs uzturs, pp, pusdienas, pusdienojam, receptes, siers, slaidā līnija, tievejam, uzkodas, uzturs, vakariņas, veselība, veseligi, viegli pagatavot

Kabaču laiviņas

ātri pagatavot, dabisks, dieta, edam, ēdam mājāss, ediens, ēst, feta, fetas siers, fitness, fotoreceptes, gardi, garsigi, gatojam kopā, home made, ideja, idejas, instarecceptes, isntareceptes, kalorijas, kaloriju skaitīšana, mājas gatavots, maltīte, mazkalorijas, pareizs uzturs, pp, pusdienas, pusdienojam, receptes, siers, slaidā līnija, tievejam, uzkodas, uzturs, vakariņas, veselība, veseligi, viegli pagatavot

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Kabači (lieli)
👉🏻Maltā gaļa
👉🏻Sīpoli
👉🏻Burkāni
👉🏻Tomāti
👉🏻Zaļumi
👉🏻Sāls un pipari
👉🏻Garšvielas
👉🏻Skābais krējums
👉🏻Siers

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Kabaci pārgrieziet uz pusēm un iztīriet serdi ar sēklām (no kabača varat pagatavot arī porciju pildītus gredzenus).
2. Ielieciet kabaču laivas formā, ja nav piemeŗota izmēra cepamais trauks un tiek izmantota cepešpanna, tad ir labi pagatavot veidni no folijas katrai kabača laivas pusei. Tas ir nepieciešams, lai saglabātu kabača sulu, kurā kabacis tiek sautēts, un tā neizžūst.
3. Smalki sagrieziet sīpolu un burkānus (nedaudz apcepiet). Sajauciet ar malto gaļu, pievienojiet sāli, piparus un iecienītākās garšvielas, ielieciet kabača laivās.
4. Virsū lieciet tomātu šķēles (ja miziņa ir stingra, tad labāk to noņemt) un pārsmērējiet ar skābo krējumu. Ja kabacis nav īpaši sulīgd, varat sajaukt pāris ēdamkarotes skāba krējuma ar ūdeni un aplaistīt laiviņas.
5. Cepiet laivas cepeškrāsnī, 180 ° C apmēram stundu.
6. Rotā gatavo ēdienu ar zaļumiem un apkaisa ar sieru (pēc izvēles).

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@vilka_i_lozhka

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email