July 12 2020
Kabaču laiviņas pildītas ar vistas gaļu

Kabaču laiviņas pildītas ar vistas gaļu

Sastāvdaļas:
🔸Kabači – 4 gab.
🔸vistas fileja – 400 g
🔸Tomātu pasta – 200 g
🔸Soers – 35 gr
🔸 sāls, pipari – pēc garšas

Ēdiena gatavošana:
🔸 Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
🔸 Kabaci sagrieziet gareniski un ar karoti uzmanīgi izņemiet mīkstumu.
🔸Sildiet pannu uz vidējas uguns, pievienojiet maltu vistas gaļu, kabača mīkstumu, sāli un piparus. Apcep 8-10 minūtes un pēc tam samazina siltumu līdz minimumam, pievieno tomātu pastu. Pēc 3-5 minūtēm noņemiet pannu no uguns.
🔸 Ielieciet malto vistu kabača pusītēs. Sarīvē sieru un apkaisam kabaču laiviņas.
🔸 Ielieciet pildītās cukini cepšanas traukā, pārklājiet ar foliju un cepiet apmēram 35 minūtes.

📔📸Instagram receptes un foto autors:Ievietoja: @pokrovskaya_fit

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email