March 02 2020
Kabaču laiviņas ar gaļas pildījumu

Kabaču laiviņas ar gaļas pildījumu

Kabaču laiviņas ar gaļas pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻kabači 4 gab (vēlams jaunie un maziņi)
👉🏻malta liellopa gaļa (man ir teļa gaļa) 300 gr
👉🏻2 gab tomāti
👉🏻garšvielas pēc garšas
👉🏻siers 80g

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Kabaci pārgriežam uz pusēm un ar karotes palīdzību iztīram vidu, veidojot laiviņu.
  2. Tālāk smalki sagrieziet tomātus un kabača izgrebto mīkstumu.
  3. Apcep malto gaļu ar dārzeņiem uz pannas 7-10 minūtes.
  4. Tālāk ielieciet malto gaļu mūsu kabača laiviņas, apkaisam ar rīvētu sieru un ielieciet cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm.
  5. Galvenais ir uzmanīt sieru.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @luchshe_chem_vchera

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email