April 30 2020
Jauna picas recepte

Jauna picas recepte

🛒Sastāvdaļas:

Mīklai:
👉🏻Biezpiens līdz 0,5% -200 gr .;
👉🏻1 ola;
👉🏻Soda-1/2 tējk;
👉🏻Auzu milti-2 ēdamkarotes (30 gr.);
👉🏻Kukurūzas ciete-1 ēdamkarote (20 gr.);
👉🏻Cepamais pulveris-1/2 tējk;
👉🏻Sāls-1 šķipsniņa;

Pildījums:
👉🏻Šķiņķis  -100 gr .;
👉🏻Olīvas – 10 gab .;
👉🏻Siers 9% -45 gr .;
👉🏻Sīpols-1/3 gab .;
👉🏻Tomātu pasta-1 ēd.k.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Biezpienu sajauciet ar sodu un atstājiet to 30 minūtes, pagaidiet, līdz biezpiens reaģē ar sodu un kļūst caurspīdīgs.
2. Tālāk mēs biezpienu ievietojam mikroviļņu krāsnī uz 2-3 minūtēm, procesā mēs to pāris reizes sajaucam, masa kļūst kā kausēts siers.
3. Blendera traukā pievienojiet izkausētu biezpienu un olu, sakuliet. Ielejiet visas sausās sastāvdaļas un kārtīgi samaisiet ar blenderi.
4. Sākumā mīkla būs šķidra, bet pēc apmēram 30 minūtēm tā sabiezēs un kļūst elastīga.
5. Masu ar rokām mēs sadalām uz silikona veidnes un cepam cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 °, apmēram 10 minūtes līdz zeltaini brūnai garoziņai.
6. Tālāk pamatni izņem no veidnes, liek uz tās pildījumu un cep apmēram vēl 5 minūtes, līdz siers izkusis.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@vika_dukan

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email