May 17 2020
Indijas riekstu melleņu torte

Indijas riekstu melleņu torte

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻100 gr neapstrādāti indijas rieksti
👉🏻60 gr neapstrādātu mandeļu
👉🏻50 gr svaigas dateles
👉🏻65 gr kokosriekstu saldā krējuma
👉🏻1 ēd.k. kokosriekstu eļļas
👉🏻1 tējk jebkurš dabīga veida sīrups
👉🏻50 ml kokosriekstu piena (vai ūdens)
👉🏻100 gr mellenes ⠀

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. 5 stundas mērcējiet indijas riekstus un mandeles.
2. Indijas riekstus, mandeles un dateles kūkas pamatnei sasmalciniet blenderī. Vajadzētu būt lipīgai masai.
3. Saputojiet kokosriekstu saldo krējumu. Pievienojiet klāt Indijas riekstus un sasmalciniet ar iegremdējamo rokas blenderi, šajā procesā nedaudz pievienojiet kokosriekstu pienu (vai ūdeni), pašā galā – kokosriekstu eļļu.
4. Masai jābūt kā vienmērīgam krēmam, bez indijas riekstu gabaliņiem. Vienu daļu atstājiet baltu, otrajā pievienojiet mellenes un labi sakuliet.
5. Tālāk izklājiet pamatni – plānu dateļu un mandeļu kārtu.
6. Virsū ielej balto kārtu, pēc tam violeto.
7.Lieciet saldētavā 2 stundas, pēc tam izņemiet un 30 minūtes atkausējiet.


📔📸Instagram receptes un foto autors:@yuliya_dnepr_

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email