February 29 2020
Griķi ar vistu savā sulā

Griķi ar vistu savā sulā

Griķi ar vistu savā sulā

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻griķi – 350 gr;
👉🏻vistas gaļa – 1700 gr (jebkuras vistas daļas, es daudz taisīju, jūs varat samazināt šo daudzumu);
👉🏻sīpols – 1 gab;
👉🏻tomāti – 200 gr;
👉🏻ķiploki – 5 daiviņas;
👉🏻sāls, pipari un citas iecienītās garšvielas pēc garšas;
👉🏻ūdens (verdošs ūdens) – 3 glāzes.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Griķus noskalo un 10 minūtes tur aplietus ar verdošu ūdeni, pievieno tur sāli un garšvielas.
  2. Šīs 10-15 minūtes marinējiet vistu ar sāli un garšvielām (iepriekš sagrieztu pgabaliņos).
  3. Mēs sagriežam sīpolus pusgredzenos, tomātus kubiņos un ķiplokus izspiežam caur ķiplokspiedi.
  4. Liekam iekšā cepšanas traukā šipolus, pievienojam klāt griķus ar visu ūdeni un sajaucam visu vienmērīgi izklājot pa cepamtrauku.
  5. Mēs izklājam vistu pēdējā kārtā.
  6. Nosedziet ar foliju un apmēram stundu cepiet cepeškrāsnī pie 180 g.
  7. Skatieties cepeškrāsnī, laiks var nedaudz atšķirties.
  8. Un sautējiet pašu savā sulā, 15 minūtes pirms beigām noņemiet foliju, lai iegūtu zeltainu garoziņu.

 

✅Kbzhu uz 100 gr: 172 / 11,5 / 9/10

📔📸Instagram receptes un foto autors: @pp_nata_fit

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email