April 29 2020
Garšīgais lasis

Garšīgais lasis

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Olīveļļa
👉🏻Lasis
👉🏻Garšvielas
👉🏻2 ķiploka daiviņas
👉🏻500 grami ķiršu tomātu
👉🏻200-300 grami spinātu
👉🏻100 grami 30% saldā krējuma
👉🏻Parmezāna siers
👉🏻Svaigs baziliks
👉🏻Citronu sula

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Uzkarsējiet lielu pannu ar olīveļļu.
2. No laša noņemiet ādu, sāliet un berzējiet no abām pusēm. Apcep lasi 5 minūtes no katras puses. Mēs izklājam lasi uz papīra dvielīša un ļaujam tam pagulēt.
3. Mēs notīram divas ķiploka daiviņas, smalki sakapājam un iemetam karstā pannā. Pārgrieziet tomātu uz pusēm un lieciet uz pannas.
4. Sāliet, sautējiet līdz mīkstumam. Pievienojiet 200-300 gramus spinātu, pārklājiet pannu ar vāku un sautējiet visu kopā.
5. Ielejiet saldo krējumu, apkaisiet ar parmezānu, sajauciet visu un izklājiet virsū zivij.
6. Pārkaisa ar svaigu baziliku, izspiež citrona sulu un var pasniegt.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@viktoria_healthy_eating

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email