February 13 2020
Gaļas bruņurupucis no vistas filejas gaļas ar pildījumu

Gaļas bruņurupucis no vistas filejas gaļas ar pildījumu

Gaļas bruņurupucis no vistas filejas gaļas ar pildījumu

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻800 gr tītara vai vistas filejas gaļas
👉🏻sojas mērce
👉🏻1 sīpols
👉🏻300 gr šampinjonu
👉🏻siera, kā saka, tik daudz, cik atļauj sirdsapziņa. (man bija 50 grami visam bruņurupucim)
👉🏻terijaki mērce
👉🏻sezama sēklas pēc izvēles

 

🍖Ēdiena pagatavošana:

  1. Sagrieziet fileju plānās šķēlēs un kārtīgi izdauziet ar āmurīti caur pārtikas plēvi. Ja jums ir tītara gaļas fileja, to būs daudz grūtāk sagriezt vienāda biezuma šķēlītēs, bet tās šķēles laukums ir uzreiz lielāks, kas mums ir tieši vajadzīgs. Ja tā tomēr ir vistas filejas gaļa, to būs vieglāk sagriezt, bet laukums būs mazāks.
  2. Pagatavojiet pildījumu: smalki sasmalciniet sīpolu un sēnes un apcepiet tās uz pannas.
  3. Rīvējam sieru uz rīves.
  4. Pirmo kārtu gaļas iesmērējam ar sojas mērci, vairs nesālam ar sāli.
  5. Izklājam pagatavotā pildījuma kārtu un 1/3 siera.
  6. Tātad, pa slānim mēs izveidojam savu bruņurupuci, pilnībā pārklājot gaļu ar gaļu, tā, lai neizkrīt pildījums.
  7. Virsū iesmērējam teriyaki mērci un pārkaisa, ar sezama sēklām, var apkaisīt arī ar sieru.
  8. Liekam krāsnī uz 175-180 gr, cepjam minūtes 40.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@slim_n_healthy

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email