February 18 2020
Diētiska versija kūkai Napaleons

Diētiskā versija kūkai Napaleons

Diētiska versija kūkai Napaleons

?Sastāvdaļas (biskvīta pagatavošanai):

??400 g mīksta margarīna. + 2 glāzes miltu.  = šo visu sajauciet un nolieciet malā
??1 glāze ūdens.
??2 glāze miltu.
??1 tējk soda.
??5 olu dzeltenumi.
??Sāls pēc garšas.

 

?Sastāvdaļas (krēma pagatavošanai):

??0,5 l piena.
??1 glāze cukura. (varam aizstāt ar pusglāzi medus vai izmantot stēviju)
??4 ēdamk miltu ar kaudzi.
??2-3 olas.

 

?Sastāvdaļas (krēma pievienošanai):

??100 g sviesta
??5 olbaltumi
??cukurs pēc garšas (ja pēkšņi nav salds).

 

?Ēdiena pagatavošana:

  1. No pārējam biskvītam paredzētajām sastāvdaļam, sajaucam kopā otru mīklas masu,
  2. Sajauc abas masas kopā.
  3. Mīklu sadaliet gabalos, izrullējiet plānos biskvītos.
  4. Cep līdz gatavībai, atkarībā no cepeškrāsns, bet noteikti ne vairāk kā 160 grādos.
  5. Ņemam visas sastāvdaļas, kas paredzētas vārītā krēma pagatavošanai. Gatavojam to katliņā uz plīts, nepārtraukti maisot, līdz krēms kļūst biezs.
  6. Gatavo vārīto krēmu savienojam kopā ar atlikušajām sastāvdaļām – sviestu, olu baltumiem, cukura.
  7. Katru biskvītu pārklājam ar krēmu. Rotājam pēc vēlēšanās, atstājam uz nakti ievilkties.

??Instagram receptes un foto autors:@kondakova__o

 

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email