April 01 2020
Diētiskā tiramisu deserta versija

Diētiskā tiramisu deserta versija

Diētiskā tiramisu deserta versija

🛒Sastāvdaļas:

Cepuma kārta:
👉🏻3 olu baltumi
👉🏻 2 olu dzeltenumi
👉🏻 3,5 litri rīsu milti
👉🏻Cukurs.

Biezpiena slānis:
👉🏻Mīkstais biezpiens (man ir ar zemu tauku saturu) – 400 gr.
👉🏻Jogurts vai rjažeņka – 170 gr
👉🏻Cukurs pēc garšas.
👉🏻Želatīns 5 gr.
👉🏻Želatīnu aplejam ar ūdeni vai pienu 30 ml.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

Cepiet cepumu:
1. Sakuliet 3 olbaltumus, līdz stingrām putām.
2. Atsevišķā bļodā sajauciet dzeltenumu un rīsu miltus ar cukuru un uzmanīgi iecilājiet olbaltumus.
3. Ielieciet masu uz paklāja vai pergamenta papīra (es to vienkārši izveidoju ar karoti izsmērējot) un cepiet pie t 180-190 gr. 20 minūtes
4. Mēs pagatavojam stipru kafiju priekš cepuma.
Pagatavojiet biezpiena slāni:
5. Biezpiens, jogurts un cukurs. Kārtīgi sakuļ ar blenderi, izkausē želatīnu bez vārīšanās un ielej biezpiena masā.
6. Sajauciet un izklājiet biezpiena slāni veidnē un pāri izkārtojiet kafijā izmērcētu cepumu un atkal biezpiena slāni.
7. Apkaisiet desertu ar kakao un pagatavojiet gardu kafiju.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ olgafit_26

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email