March 11 2020
Diētiskā Rafaello torte

Diētiskā Raffaello torte

Diētiskā Rafaello torte

🛒Sastāvdaļas (kūkas pamatnei):

👉🏻360 g biezpiena mīkstas konsistences
👉🏻Ola
👉🏻1 ēd.k. kukurūzas ciete
👉🏻saldinātājs

krēmam:
👉🏻150ml piena
👉🏻2 ēd.k.kukurūzas ciete
👉🏻2 ēdamkarotes vājpiena pulveris
👉🏻saldinātājs
👉🏻50g kokosriekstu skaidiņu

1. Gatavojam pamatu:
Visu kārtīgi samaisām, liekam uz cepeštrauka, kas pārklāta ar pergamentu vai foliju, izlīdzinām, apmēram 1,5 cm biezumā, un liekam cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180C 15-20 minūtes. Mēs gaidām, līdz kūka atdziest, noņemiet pergamentu vai foliju.

2. Gatavojam krēmu:
Mēs sajaucam visu, izņemot kokosriekstu skaidiņas, un 5 minūtes liekam uz vidējas uguns, nepārtraukti maisot, krēmam vajadzētu sabiezēt. Mēs gaidām, līdz tas atdziest, tad pievienojiet kokosriekstu skaidiņas.

3. Saliekam visu kopā:
Mēs sagriežam savu biskvīta kūku trīs daļās, pārklājam to ar krēmuu, liekam ledusskapī, lai viss sasūcās, ideālā gadījumā uz nakti.

 

Padomi:
–  Kūka gatavošanas laikā celsies, kad mēs to izņemsim no cepeškrāsns tad tā nokritīsies, bet kļūs maiga savā tekstūrā.
– Ja jums ir maza cepšanas forma, sadaliet mīklu vienādās daļās un cepiet pa vienam biskvītam.
– Smērēšanai krēmu sadaliet vienādās daļās, lai būtu pietiekami vienmērīgi

 

📔📸Instagram receptes un foto autors: @pp_lifehack

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email