June 29 2020
Diētiskā medus tortes versija

Diētiskā medus tortes versija


Gatavošanas laiks – 1,5 stundas.
Kūkas svars ir 675 grami.

Sastāvs:
Biksvītam:
? Milti – 150 gr. (Man ir rīsu 110 gr. + Kukurūzas 40 gr.)
?Medus – 50 gr.
? Sviests – 20 gr.
? Mīkstais biezpiens (0%) – 40 gr.
? Ola – 1 gab.
? Cepamā soda – 1/2 tējk

Krēmam:
? Mīkstais biezpiens 0% – 470 gr. (Man ir 170 gr. 5% un 300 gr. 0%)
? Saldinātājs. (stēvija vai pēc izvēles jebkurš)

Ēdiena gatavošana:
? Izkausējiet medu un eļļu ūdens vannā, nepārtraukti maisot. Pievienojiet sodu, turpiniet sajaukt. Masai vajadzētu palielināties apjomā, pēc tam noņemiet no uguns. Ļauj nedaudz atdzist, 3-5 minūtes.
? Pievienojiet maisījumam olu un mīksto biezpienu, samaisiet. Tad ielej miltus un mīca elastīgu mīklu, kas nelīp pie rokām.
? 30 minūtes lieciet mīklu ledusskapī.
? Sadaliet 7 vienādās daļās, izrullējiet ļoti plānus apļus. Sagrieziet kūkas ar šķīvja formas palīdzību (15 cm). Atstājiet atgriezumus tieši uz cepešpannas, tie būs nepieciešami apkaisīšanai. Cepiet biskvītus 4-5 minūtes 180 grādos.
? Sajauc visas krēma sastāvdaļas un savāc kopā kūku, pārmaiņus liekot biskvītu un krēmu. Lai apkaisītu kūku ar atgriezumiem, samaļam tos blenderī drupatās.
?Ielieciet kūku ledusskapī, vismaz uz pārs stundām, vēlams, pat nakti.

??Instagram receptes un foto autors:@ sofi.cooks

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email