January 09 2021

Diētiskā medus tortes versija

🔷 mīklas sastāvdaļas
🍯 150 gr rīsu vai kviešu miltu
🍯 3 olas
🍯 40 -60 gr medus
🍯 20 ml ūdens
🍯 1 tējkarote cepamā soda

Pievienojiet medam karstu ūdeni, sodu un visu samaisiet. Atdaliet olu baltumus no dzeltenumiem. Pievienojiet dzeltenumus medus masai un sakuliet baltumus līdz stingrām putām. Visu samaisiet kopā. Pašās beigās pievienojiet miltus un visu samaisiet. Ielieciet mīklu cepešpannas izlīdzinot ar karotes palīdzību, kas izklāta ar pergamenta papīru vai silikona paklāju.

Izlīdziniet mīklu tā, lai tā būtu taisnstūrveida formas. Liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm 170C temperatūrā.

🔷 sastāvdaļas krēmam 👉
🍯 300 gr mīksta biezpiena (var aizstāt ar skābo krējumu)
🍯 40 grami medus (jūs varat aizstāt ar saldinātāju)
Sajauc visas sastāvdaļas.

Sagriež 4 vienādās daļās pagatavoto biskvītu, pēc tam katru kūku sagriež 2 daļās. Katru biskvītu iesmērē ar krēmu. Dekorējam pēc vēlēšanās.

Autors: @lllgoddesslll

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email