March 16 2022

Diētiskā ābolu strūdele

🔹 Sastāvdaļas:
– 100 g lavaša bez rauga
– 370 g ābolu (mizoti)
– 3 g kanēļa
– 10 g saldinātāja (40 g cukura)
– 1 olas dzeltenums
.
🔹 Ēdienu gatavošana:
1. Ābolus sagriež kubiņos, sajauc ar kanēli un saldinātāju (cukuru) un sautē uz pannas 5 minūtes.
2. Ābolus liek uz lavaša maizes loksnes, sarullē rullī, virsū uzliek saputotu dzeltenumu.
3. Pārkaisa ar sezama sēklām vai riekstiem.
4. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 180 līdz zeltaini brūnai (15 minūtes).
Labu apetīti!

– Ja recepte patika, komentāros atstāj ➕ vai jebkuru emocijzīmi♥️

Autors: @belyashek_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email