March 16 2022

Deserts Snickers

📝Recepte 2 krēmiem
⏱ Gatavošanas laiks: 30-35 min

🔷Cepumam:
Ola 1gab
Kakao 15 gr
Pilnīgi malti rīsu milti 15 gr
Kukurūzas milti 15 gr
Dabīgais jogurts 3% 50 gr
Ūdens 50 ml
Sāls šķipsniņa
Cepamais pulveris 1/3 tējk

🔸 Krēmam:
pastveida biezpiens briketē 3-5% 150g
Biezpiena krēmsiers 100 gr

🔸 Šokolādes ganašam:
Medus 1 ēd.k.
Kakao 3 tējk
Piens 1 tējk

🔸 Karalemei:
Dateles 7 gab
Ūdens 50 ml

Grauzdēti lazdu rieksti vai zemesrieksti – 50 gr

🔷Kā gatavot?👇🏻
1. Biskvītam sajauc (izsijātas) visas sausās sastāvdaļas, izņemot sāli
2. Sadaliet olu olbaltumvielās un dzeltenumā.
3. Dzeltenumos lej jogurtu ar ūdeni. Sakuļ ar putojamo slotiņu vai mikseri.
4. Pievienojiet miltu maisījumu dzeltenumu maisījumam un sakuliet līdz gludai masai
5. Saputo baltumus ar šķipsniņu sāls
6. Ar lāpstiņu uzmanīgi iecilā olbaltumvielas šokolādes masā
7. Mīklu lej veidnē (15cm) cep 180 * 20-30 minūtes
9. Krēmam visu sakuļ, liek maisiņā vai konditorejas maisiņā.
10. Dateles 15 minūtes aplej ar karstu ūdeni, ūdeni notecina. Ielejiet tīru ūdeni un sasmalciniet ar iegremdējamo blenderi.
11. Zemesriekstus / lazdu riekstus vai citus riekstus, apgrauzdē un nomizo, nedaudz sasmalcina.
12. Atdzisušo biskvītu salauž skaidiņās.
13. Glazūrai medus – karsē ūdens peldē, pievieno kakao, samaisa un ielej pienu. Visu samaisa līdz viendabīgai masai (var izmantot tikko izkausētu šokolādi)
14. Izklājiet smalkos lāņos.
Jūs varat ēst uzreiz!
Labu apetīti jums 😘😘😘

Autors: @pp_mari_food

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email