April 01 2020
Dārzeņu sacepums ar tītara gaļu

Dārzeņu sacepums ar tītara gaļu

Dārzeņu sacepums ar tītara gaļu

?Sastāvdaļas:

??jebkuri sezonas dārzeņi (es paņēmu saldētu maisījumu: brokoļi, ziedkāposti, burkāns, zaļās pupiņas)
??tītara fileja
??siers
??1 ola
??saldais krējums 10%
??zaļumi
??sāls, pipari pēc garšas

 

?Ēdiena pagatavošana:

1. Tītaru iepriekš marinēju ar karoti sojas mērces, Provansas garšaugiem un ķiploka daiviņām, taču tas nav obligāti nepieciešams, arī bez marinēšanas tītars joprojām būs sulīgs.
2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 ‘.
3. Šajā laikā ielieciet dārzeņus un fileju cepšanas traukā, apkaisa ar iecienītākajiem zaļumiem un pagatavojiet pārlējumu: 1 olu + saldais krējums 10%, saputojiet ar dakšiņu, sāli un pipariem.
4. Pārlejiet dārzeņus un uz rupjās rīves sarīvējam sieru un pārkaisam ar to dārzeņus.
5. Pārklāj ar foliju (spīdīgā puse uz iekšu) un liek cepeškrāsnī uz 25 minūtēm.
6. Tad noņem foliju un cepj vēl 10–12 minūtes, līdz izveidojas brūnīga siera garoziņa, palielinot cepeškrāsns temperatūru līdz 250 ”.
7. Izņemam sacepumu, ļaujam nedaudz atdzist, virsū apkaisam ar svaigiem zaļumiem un ēdam.

??Instagram receptes un foto autors: @ tany_pp69

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email