May 05 2020
Cēzara salāti ar pilngraudu maizes grauzdiņiem

Cēzara salāti ar pilngraudu maizes grauzdiņiem

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻salāti (aisberga ir garšīgi) – 30 gr.
👉🏻fileja bez ādas un kauliem – 80 gr.
👉🏻pilngraudu maize
👉🏻gaišais siers – 20 gr.
👉🏻tomāti (ķiršu) – 3 – 4 gab.
👉🏻gurķis
👉🏻vārītas vistas olas – 2 gab.

mērcei:
👉🏻jogurts – 50 ml.
👉🏻citronu sula – 1 ēdamkarote
👉🏻sāls – 1/4 tējk
👉🏻pipari – 1/4 tējk
👉🏻sinepes – 1/4 tējk
👉🏻ķiploki – 1 maza daiviņa

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Fileju labāk nevis gatavot gabaliņos, bet cept visu gabalu garšvielās, vista būs sulīga un garšīga.
2. Atdzesētu gaļu sagrieziet kubiņos vai izpluciniet mazos gabaliņos.
3. Rupji sasmalciniet salātus un, nedaudz sālot, samīciet ar rokām.
4. Maizes gabaliņus sagrieztus karstā pannā apcejam brūnus.
5. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
6. Sagrieziet tomātus pusēs vai ceturtdaļās un sagrieziet gurķus.
7. Sajauciet visas mērces sastāvdaļas (vislabāk blenderī).
8. Uz trauka skaisti izklājiet visas sastāvdaļas slāņos: salātus, vistu, olas, sausiņus, gurķi, rīvētu sieru.
9. Pārlejiet mērci un dekorējiet ar ķiršu tomātiem.

☑️Uzturvērtība uz 100 g: 110/10/4/8
📔📸Instagram receptes un foto autors: Ievietoja @ritulik_tulik

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email