July 06 2020
Cepts trusis zaļumos

Cepts trusis zaļumos

🔹 truša gaļas stilbiņi 1/2 (sagriezta porcijās)
🔹 ķiploki (3-5 daiviņas)
🔹3 ēdamk balzametiķa
🔹 2 ēd.k olīveļļas
🔹 garšaugu maisījums (Provansas itāļu)
🔹 svaigs rozmarīns vai timiāns
🔹Malti melnie pipari
🔹 sarkanais saldais sīpols, grieķu olīvas, olīvas (pēc izvēles)

 

Gaļu labi noskalojiet un nosusiniet.

Pagatavojiet marinādi: bļodā sajauciet olīveļļu, etiķi, izspiestu caur spiedi ķiploku, pipari un zaļumi. Ielieciet gaļu traukā, pārlejiet ar marinādi, pievienojiet rozmarīnu / timiānu, labi samaisiet un atstājiet marinēties uz nakti (jo ilgāk tā tiek marinēta, jo gaļa būs sulīgāka).

Ielieciet gaļu cepšanas traukā (vai cepšanas maisā), pievienojiet sasmalcinātu sarkano sīpolu, olīvas un ielejiet atlikušo marinādi.

Pārklājiet veidni ar foliju un cepiet cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 200 °, apmēram 1 stundu 10 minūtes, pēc tam noņemiet foliju un ļaujiet pacepties tam vēl 20 minūtes. Pagatavojiet dārzeņus garnīram. Gardas vakariņas garantētas👌🏼😉

📔📸Instagram receptes un foto autors:Ievietoja: @ tany_pp69

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email