February 19 2020
Cepti kabači ar vistas fileju sēnēm un sieru

Cepti kabači ar vistu, sēnēm un sieru

Cepti kabači ar vistas fileju sēnēm un sieru

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Kabači – 2 gab.
👉🏻Vistas fileja – 350 grami
👉🏻Sēnes – 200 grami
👉🏻Sīpols – 1 gab.
👉🏻Siers 40% – 100 grami
👉🏻Skābais krējums 15% – 100 ml
👉🏻Olīveļļa – 1 tējk
👉🏻Zaļumi pēc garšas
👉🏻Sāls, pipari, dabiskās garšvielas pēc garšas

🥒Ēdiena pagatavošana:

  1. Smalki sagrieziet sīpolu, sēnes un vistu.
  2. Ieeļļojiet pannu ar 1 tējk. olīveļļas un apcep sīpolus, sēnes un fileju.
  3. Pievienojiet skābo krējumu, zaļumus, sāli, piparus, dabīgās garšvielas, nedaudz ūdeni un sautējiet līdz gatavībai.
  4. Kabaci sagriežam gareniski. Viegli izņemiet ārā mīkstumu ar tējkaroti. Vajadzētu sanākt laiviņām.
  5. Katru laiviņu piepildām ar vistas, sēņu un sīpolu pildījumu.
  6. Mēs pārklājam cepešpannu ar cepamo papīru un lieciet kabaču laiviņas uz tās.
  7. Mēs ievietojam cepeškrāsnī cepammpannu, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem apmēram 20 minūtes.
  8. Mēs izņemam laiviņas no krāsns, apkaisam ar rīvētu sieru un ielieciet cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @alia_diachenko_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email