February 13 2020
Cepts ābols ar biepzienu lazdu riekstiem un žāvētām plūmēm

Cepti āboli ar biezpienu, lazdu riekstiem un žāvētām plūmēm

Cepts ābols ar biepzienu lazdu riekstiem un žāvētām plūmēm

?Sastāvdaļas:

??3 lieli āboli zeltaini;
??mīksts biezpiens (daudzums ir atkarīgs no jūsu ābolu lieluma un izveidotā cauruma tajā, man tas aizņēma ~ 120 gr);
??20 gr lazdu rieksti;
??30 gr žāvētu plūmju;
??1 olas baltums
??1-2 tēj.k. medus
??kanēlis

 

?Ēdiena pagatavošana:

  1. No āboliem izņemiet serdi un izveidojiet caurumu pildījumam.
  2. Mēs sajaucam biezpienu, olas baltumu, sasmalcinātus lazdu riekstus un žāvētas plūmes, pievienojam medu.
  3. Ielieciet pildījumu sagatavotajos ābolos.
  4. Apkaisa ar kanēli.
  5. Liekam cepeškrāsnī uz 20-30 minūtēm 180 grādos. Jo ilgāk jūs tos turēsiet krāsnī, jo mīkstāki tie būs.

 

??Instagram receptes un foto autors: @abramova_1985

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email