March 26 2020
Ceptas truša kājiņas ar kartupeļiem

Ceptas truša kājiņas ar kartupeļiem

Ceptas truša kājiņas ar kartupeļiem

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻5 trušu kājas
👉🏻lieli kartupeļi – 3 gab.
👉🏻1 sarkanais sīpols
👉🏻svaiga rozmarīna 3 zariņi
👉🏻saldais krējums 20% -200 ml
👉🏻olīveļļa-5 ēd.k.
👉🏻paprika, melnie pipari, sāls

 

🍴Ēdiena pagatavošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 *. Labi noskalojiet kartupeļus un fileju no netīrumiem, sadaliet gabalos, nomizojiet un sasmalciniet sīpolu 6 daļās.
2. Ielieciet kājas, kartupeļus un sīpolus cepamtruakā. Visu apkaisa ar sāli, papriku un melnajiem pipariem, ielej eļļu un samaisa. Liek cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
3. Izņemiet cepamo formu, apgrieziet kājas uz otru pusi un ielieciet zem katras rozmarīna zariņu. Ielejiet visu saldo krējumu un ielieciet cepeškrāsnī vēl pacepties uz 20 minūtēm.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @lili_meals

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email