April 25 2020
Cepta vistas fileja ar zaļo mērci

Cepta vistas fileja ar zaļo mērci

Cepta vistas fileja ar zaļo mērci

?Sastāvdaļas:

??Vistas fileja
??Mozzarella siers
??Spināti 1 ķekars
??Baziliks 1 ķekars
??Pētersīļi 1 ķekars
??Valrieksti 40 gr.
??Olīveļļa 40 – 50 gr.
??Ķiploki 2 zb.
??Sāls, pipari

 

?Ēdiena pagatavošana:
1. Uz vistas filejas izveidojiet iegriezumu kabatas.
2. Ielieciet spinātus, tomātu un sieru.
3. Ielieciet fileju cepamformā, sāli un piparo.
4. Tālāk sagatavo mērci: baziliku, pētersīļus, spinātus, ķiplokus, valriekstus un olīveļļu, sakuļam ar blenderi un sakuļam līdz gludai viendabīgai masai.
5. Ielejiet mērci uz gaļas un lieciet cepeškrāsnī uz 25 – 30 minūtēm 180C.

??Instagram receptes un foto autors:@workout_masha

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email