May 31 2020
Cepta skumbrija

Cepta skumbrija

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻skumbrija – 2 gab.
👉🏻apelsīns – 1 / 2gab.
👉🏻jogurts nat. – 2 ēd.k.
👉🏻ķiploki – 4 daiviņas
👉🏻sāls / pipari pēc garšas
👉🏻rīvēts siers – 30g.

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Mēs rūpīgi mazgājam skumbriju, nogriežam galvu, iztīram no iekšpuses. SVARĪGI: labi izskalojiet to iekšpusē, pretējā gadījumā tā būs rūgta!
2. Ielieciet skumbriju uz folijas (katrai zivij atsevišķi), zivīm vienā vai otrā pusē veiciet diagonālus, neparāk dziļus griezumus.
3. Rūpīgi nomazgājiet apelsīnu un rīvējam 1/2 apelsīna mizas, pārgrieziet apelsīnu uz pusēm un izspiediet 1/2 daļas sulu.
4. Sajauciet 2 ēd.k.nat.jogurts + miziņa + apelsīnu sula-sāls / pipari + 4 daiviņas izspiestu ķiploka.
5. Rūpīgi apsmērējiet zivis ar mērci gan no ārpuses, gan no iekšpuses, ietiniet folijā, cepiet 200 ° C apmēram 10 minūtes.
6. Atveriet foliju, apkaisa ar sieru un ļaujiet tai cepties vēl 5-7 minūtes.

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ nata_ппблог
☑️Uzturvērtība uz 100 g:138 kcal

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email