March 09 2020
Cepta skumbrija ar tomātiem

Cepta skumbrija ar tomātiem

Cepta skumbrija ar tomātiem

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻Skumbrija, 2 gab.
👉🏻Tomāti, 2 gab
👉🏻Sīpols, 1 galva
👉🏻Citrona puse
👉🏻Olīveļļa 5 g
👉🏻Sāls, pipari pēc garšas
👉🏻Sezams, šķipsniņa

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Mēs notīram skumbriju no spuras un sagriežam to gabaliņos, apmēram 3-4 cm lielos gabalos.
  2. Sagrieziet tomātus šķēlītēs.
  3. Sagrieziet sīpolu pusgredzenos.
  4. Mēs ievietojam zivis cepamformā un starp katru gabalu ieliekam tomāta un sīpola šķēli.
  5. Sāls, pipari..
  6. Pārlej zivi ar citrona sulu.
  7. Apsmērējam zivi un dārzeņus ar eļļu, izmantojot otiņu un apkaisam ar sezama sēklām.
    Liekam cepeškrāsni uz  40-50 minūtēm, 220 grādos.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @alenka_putina91

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email