July 12 2020
Cālis tabakā

Cālis tabakā

Vajag:
✔️ vistu
✔️ vistas garšvielas (tirgū ieguvu īpašu maisījumu)
✔️ olīveļļa
✔️3-4 ķiploku galvas
✔️ Pasniegšanai svaigus dārzeņus

Izgrieziet vistas krūšu kaulu. Labi apkaisa ar garšvielām, berzē ar ķiplokiem, nedaudz olīveļļas!
Ļaujiet labi iemērkties visam, vismaz 30 minūtes.

Es piedāvāju divas versijas gatavošanai:
1. Apcep pannā. Galvenais ir tas, ka jums nav jālej daudz eļļas, ugunij nevajadzētu būt lielai, bet nesamaziniet to līdz minimumam), lai vista nedeg! Lai izveidotu garoziņu, ir svarīgi pārklāt vistu ar šķīvi un virsū uzlikt trauku ūdens, lai vista būtu piespiesta! Apcep no abām pusēm līdz zeltaini brūnai garoziņai.
Beigās uzlieciet papīra salvetes, lai noņemtu lieko tauku daudzumu!

2. Lojālāks veids😉 to izdarīju pats!
Es ieliku marinētu vistu uz grila (manā krāsnī viņa tad griežās uz rinķi), lai liekie tauki izplūst!
Cepam zeltaini brūnas 225 grādos apmēram 20-25 minūtes.
Abos gadījumos vista iznāca ļoti kraukšķīga un maiga👌
Jauku dienu un izbaudi maltīti😘

 

📔📸Instagram receptes un foto autors:@nata_lia_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email