April 17 2020
Burkānu torte ar datelēm un magoņu sēklām

Burkānu torte ar datelēm un magoņu sēklām

Burkānu torte ar datelēm un magoņu sēklām

?Sastāvdaļas:

Biskvītam:
??160 grami burkānu
??20 grami magoņu
??60 grami dateles ar kauliņiem
??3 olas
??50 grami rīsu miltu (var būt jebkura citi)
??1 ēd.k. kokosriekstu eļļa
??1/2 tējk kanēļa
??1 tējk cepamais pulveris
??vanilīns

Krēmam:
??300 grami mīksta biezpiena
??150 grami rikotas biezpiena siera
??saldinātājs

 

?Ēdiena pagatavošana:

1. Sarīvē burkānus.
2. 10 minūtes aplej dateles ar verdošu ūdeni.
3. Atdaliet olu dzeltenumus no olbaltumiem. Saputojiet baltumus līdz stingrām putām.
4. Pārējās citas sastāvdaļas sasmalcina ar blenderi. Tur maigi iecilājiet olu baltumus.
5. Ielieciet masu formā un 180 grādu temperatūrā cepiet 40 minūtes cepeškrāsnī.
6. Šajā laikā sajauciet visu, kas nepieciešams krēma pagatavošanai.
7. Mēs sagriežam izcepto biskvītu  2 daļās.
8. Mēs pārklājam biskvītu ar krēmu, liekam virsū otru kārtu biskvīta un arī to pārsmērējam ar krēmu.
9. Apkaisam augšējo krēma kārtu ar valriekstiem.
10. Ļauj kūkai nostāvēties ledusskapī uz nakti.

??Instagram receptes un foto autors:@ irynka69

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email