March 04 2020
Burkānu kapkeiku kūciņas ar saldo krējumu

Burkānu kapkeiku kūciņas ar saldo krējumu

Burkānu kapkeiku kūciņas ar saldo krējumu

🛒Sastāvdaļas (kupkeiku mīklai):

👉🏻5 olas
👉🏻120 p / g miltu
👉🏻100 gr kviešu miltu
👉🏻180-200 gr burkāni
👉🏻50g cukura
👉🏻40g kokosriekstu eļļas
👉🏻0,5 tējk soda
👉🏻0,5 tējk vaniļas ekstrakts
👉🏻0,5 tējk kanēļa (pēc izvēles)
👉🏻30 g sasmalcinātu valriekstu (pēc izvēles)

 

🛒Sastāvdaļas (krēmam):
👉🏻biezpiena krēms 250g
👉🏻Pūdercukurs (pēc garšas var aizstāt ar stēviju)
👉🏻Saldais krējums 33% 100 ml

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

  1. Sakuliet olas ar cukuru (cukura aizvietotāju) līdz gaisīgām, stingrām putām, pievienojiet sausās sastāvdaļas, kokosriekstu eļļu, riekstus un viegli samaisiet visu.
  2. Tālāk savienojiet ar sarīvētiem burkāniem, samaisiet un piepildiet 2/3 no cepamās formiņas.
  3. Liekam kapkeikus uzkarsētu cepeškrāsni līdz 180 *, uz 20-25 minūtēm.
  4. Samaisiet biezpiena krēmu (masas veida biezpienu) ar saldo krējumu un pūdercukuru (vai cukuru) un kuliet ar mikseri 3-4 minūtes, kamēr no putojamās slotiņas paliek viļņots raksts krēmā.
  5. Iepildiet krēmu konditorejas maisiņā, izrotājiet kūciņas.

📔📸Instagram receptes un foto autors: @de_nastiaa

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email