March 04 2020
Burkānu kapkeiku kūciņas ar saldo krējumu

Burkānu kapkeiku kūciņas ar saldo krējumu

Burkānu kapkeiku kūciņas ar saldo krējumu

?Sastāvdaļas (kupkeiku mīklai):

??5 olas
??120 p / g miltu
??100 gr kviešu miltu
??180-200 gr burkāni
??50g cukura
??40g kokosriekstu eļļas
??0,5 tējk soda
??0,5 tējk vaniļas ekstrakts
??0,5 tējk kanēļa (pēc izvēles)
??30 g sasmalcinātu valriekstu (pēc izvēles)

 

?Sastāvdaļas (krēmam):
??biezpiena krēms 250g
??Pūdercukurs (pēc garšas var aizstāt ar stēviju)
??Saldais krējums 33% 100 ml

 

?Ēdiena pagatavošana:

  1. Sakuliet olas ar cukuru (cukura aizvietotāju) līdz gaisīgām, stingrām putām, pievienojiet sausās sastāvdaļas, kokosriekstu eļļu, riekstus un viegli samaisiet visu.
  2. Tālāk savienojiet ar sarīvētiem burkāniem, samaisiet un piepildiet 2/3 no cepamās formiņas.
  3. Liekam kapkeikus uzkarsētu cepeškrāsni līdz 180 *, uz 20-25 minūtēm.
  4. Samaisiet biezpiena krēmu (masas veida biezpienu) ar saldo krējumu un pūdercukuru (vai cukuru) un kuliet ar mikseri 3-4 minūtes, kamēr no putojamās slotiņas paliek viļņots raksts krēmā.
  5. Iepildiet krēmu konditorejas maisiņā, izrotājiet kūciņas.

??Instagram receptes un foto autors: @de_nastiaa

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email