May 17 2020
Briseles kāpostu uzkoda ar mērci

Briseles kāpostu uzkoda ar mērci

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻450 gr Briseles kāposti
👉🏻1-2 ēd.k. olīvju eļļa
👉🏻Sāls un pipari pēc garšas

Mērcei:
👉🏻60 ml skābais krējums vai jogurts
👉🏻2 ēd.k. olīvju eļļa
👉🏻1,5 ēd.k. Dižonas sinepes
👉🏻1 tējk sasmalcinātu ķiploku
👉🏻Sāls un pipari pēc garšas
👉🏻1/2 tējk svaigi sasmalcinātu vai žāvētu pētersīļu

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ° C
2. Sajauc Briseles kāpostus ar olīveļļu, sāli un pipariem
3. Vienā slānī izklājiet tos uz cepešpannas un cepiet 17–19 minūtes, pēc 10 minūtēm apgrieziet
4. Sajauc visas sastāvdaļas blenderī, kas paredzētas mērcei.
5. Pasniedziet kāpostus kopā ar mērci


📔📸Instagram receptes un foto autors:@dashofmandi

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email