June 29 2020
Briseles kāposti saldskābā glazūrā

Briseles kāposti saldskābā glazūrā


🔷Sastāvdaļas:
▪️620 gr Briseles kāposti sagriezti uz pusēm ⁣
▪️Sauja pekanriekstu⁣
▪️ Sauja žāvētu dzērveņu ⁣
▪️3 ēd.k. balzamiko etiķis ⁣
▪️2 ēd.k. kļavu sīrups⁣
▪️1 / 2 tējk ķiploku pulveris
▪️1 / 2 tējk čili pārslas
▪️ Olīveļļa
▪️Sāls un pipari

🔷 Ēdienu pagatavošana:
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Pārklājiet lielu cepešpannu ar cepampapīru.
2. Pievienojiet kāpostus cepešpannā, apkaisa ar nedaudz olīveļļas, pēc tam ar sāli un pipariem. ⁣
3. Pagatavojiet cepeškrāsnī 10 minūtes, līdz tie ir nedaudz mīksti.
4. Tikmēr pagatavojiet aplējumu, pievienojot mazā bļodā balzamiko etiķi, kļavu sīrupu, ķiploku pulveri un čili pārslas un samaisiet masu. ⁣
5.Izņemiet kāpostus no cepeškrāsns, cepešpannā pievienojiet pekanriekstus un žāvētas dzērvenes, pēc tam ielejiet balzamiko glazūru. ⁣
6. Ielieciet visu atpakaļ cepeškrāsnī un pagatavojiet vēl 5-10 minūtes.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@vegaliciously

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email