May 14 2020
Boršs

Boršs

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻3 l ūdens
👉🏻3 gab. vistas krūtiņas (man ir 550 gr)
👉🏻200 gr kartupeļu
👉🏻75 gr sīpolu
👉🏻75 gr burkāni
👉🏻210 gr bietes
👉🏻600 gr balto kāpostu
👉🏻2 tējk tomātu pasta (40 gr)
👉🏻1 tējk citronu sula
👉🏻krustnagliņas, ingvers, kurkuma
👉🏻sāls, pipari, lauru lapa

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Sagrieziet vistas fileju mazos gabaliņos un vāriet nelielā katliņā.
2. Tad mēs izfiltrējam buljonu caur sietiņu un kopējo ūdens daudzumu palielinam līdz 3 litriem. Pirmo liekam kartupeļus, pēc tam, sīpoli, burkāni, bietes, kāposti.
3. Tātad, mēs turpinām gatavot boršču. Vāram uz lēnas uguns 10–12 minūtes. Tad no katliņa lejam krūzē apmēram zupas kausiņu un šajā buljonā iemaisam tomātu pastu.
4. Ielejiet visu atpakaļ. Pievienojiet citrona sulu (pretējā gadījumā “krāsa zupai pazudīs”) un garšvielas. Pavāram vēl 10 minūtes.
5. Pasniedz ar zaļumiem un skābo krējumu.

 

☑️Uzturvērtība uz 100 g: 24,49 / 3,24 / 0,28 / 2,26
📔📸Instagram receptes un foto autors:@nataly_na_pp_

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email