May 08 2020
Biezpienu melleņu torte

Biezpienu melleņu torte

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻ūdens 150 ml.
👉🏻kefīrs 0% 50 ml.
👉🏻olas 2 gab.
👉🏻rīsu milti 100 gr.
👉🏻saldinātājs
👉🏻cepamais pulveris 1 tk..

Pildījumam:
👉🏻mīkstais biezpiens 0% 170 gr.
👉🏻skābs krējums 50 gr. (15%)
👉🏻saldinātājs
👉🏻ūdens 70 ml.
👉🏻želatīns 5 gr.
👉🏻mellenes 50 gr. (jūs varat izmantot jebkuras citas ogas)

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Visu sajauciet, cepiet pankūkas pannā bez eļļas.
2. Želatīnu iemērc ūdenī.
3. Sajauciet biezpienu un skābo krējumu, saldinātāju un ogas.
4. Uzkarsē želatīnu, lai izšķīdinātu.
5. Sajauc ar pildījumu.
6. Savāc kūku, katru pankūku izklājot ar krēmu, izklājot vienu uz otra.

☑️Uzturvērtība uz 100 gr .: 92,4 / 5,9 / 2,5 / 13,0
📔📸Instagram receptes un foto autors:@garsiya_na_pp

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email