October 18 2021

Biezpiena torte ar žāvētām aprikozēm bez cepšanas

🔷 Sastāvdaļas:
120 g žāvētu aprikožu
100 g piena (man ir 3,2%)
5 g želatīns
100 g biezpiens (brikete, man ir 5%)
5 g magoņu sēklu

+ 1 vīģe (pēc izvēles)

🔷 Sagatavošana:
1. Želatīnu iemērc pienā. Tā kā tas uzbriest, izšķīdina bez vārīšanās.
2. Blendera traukā liek biezpienu, mīkstas žāvētas aprikozes un pienu ar želatīnu. Sakuļ ar rokas blenderi. Pievienojiet magoņu sēklas un samaisiet.
3. Novietojiet vīģes (kivi vai zemenes) uz 10 cm kūkas formas diametra gredzena sienām.
4. Ielieciet masu gredzenā. Liek ledusskapī, līdz sastingst.

Autors: @kiwihealthy

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email