May 26 2020
Biezpiena sacepums ar magonēm

Biezpiena sacepums ar magonēm

🛒Sastāvdaļas:

👉🏻400 gr. biezpiena 0,1%
👉🏻2 olas
👉🏻40 gr kukurūzas ciete
👉🏻100 ml kefīrs 2,5%
👉🏻saldinātājs pēc izvēles (sīrups, medus, stēvija)
👉🏻Vanilīns
👉🏻50 gr magoņu sēklu

 

🍴Ēdiena pagatavošana:

1. Magones sajauc ar saldinātāju, pārlej ar verdošu ūdeni un 1,5 minūti liek mikroviļņu krāsnī, maisa ik pēc 30 sekundēm, notecina lieko šķidrumu.
2. Atdaliet olu olbaltumus no dzeltenumiem.
3. Sakuliet olu baltumus līdz stingrām putām.
4. Sajauciet dzeltenumus blenderī ar biezpienu, cieti, kefīru, saldinātāju un vaniļu.
5. Ielieciet olbaltumvielas masā un viegli iemaisiet ar silikona lāpstiņu.
6. Ielieciet veidnē 1/2 mīklas, pēc tam ielieciet 1/2 magoņu sēklas. Un tad liekam atlikušo biezpiena masu un augšpusi pārklājam ar atlikušajām magonēm.
7. Cepiet uzkarsētā cepeškrāsnī 180 ° C temperatūrā 45 līdz 50 minūtes.

📔📸Instagram receptes un foto autors:@ belyashek_pp
☑️Uzturvērtība uz 100 g: 140/14/6/7
Forma 14 cm diametrā

  rekomendē, lai citi zina
Print Friendly, PDF & Email